LUD Literatura

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Stopinje v kratko prozo: Mariana Enriquez

13. novembra ob 18.00

Mariana Enriquez je argentinska pisateljica, ki svoje obsedenosti, svojo fascinacijo nad temo, srhljivostjo, grozljivostjo, ki se skrivajo pod navidezno normalnostjo in vzniknejo iz povsem običajnih okoliščin, spretno prenese na bralca. S svojim edinstvenim slogom, žanrsko mešanico srhljivke in družbeno angažirane kritike, bralcu podzavest napolni s pretresljivimi podobami in ga zdrami iz otopelosti. Kar smo izgubile v ognju je njena druga zbirka kratkih zgodb, zanjo je leta 2017 prejela nagrado Ciutat de Barcelona.
O avtorici in njenem delu, predvsem o knjigi Kar smo izgubile v ognju, ki je pred kratkim izšla v zbirki Stopinje, se bosta pogovarjali prevajalka Veronika Rot in urednica knjige Tina Kozin. Prijazno vabljeni!

Podrobnosti

Datum:
13. novembra
Ura:
18.00
Kategorija dogodka:
Oznake dogodka:
, , , , ,


Kdor bere, je udeležen!

Prijava na Literaturin obveščevalnik

* obvezno polje

Za obveščanje uporabljamo storitev Mailchimp, ki bo tvoje podatke uporabljala skladno s pravili. Vedno si lahko premisliš. Brez nadaljnjega. Navodila za odjavo ali spremembo nastavitev so na dnu vsakega elektronskega dopisa. Tvoje podatke in odločitve bomo spoštovali. Spodaj lahko potrdiš, da se s tem strinjaš.