Akcija!

Literatura Revija Literatura – enoletna naročnina

40,00 

Revija Literatura je osrednji slovenski mesečnik za književnost, ki kot samostojna revija izhaja že od leta 1989, ko se je odcepila od revije Problemi. Na leto trenutno izide devet zvezkov s teksti tako uveljavljenih kot tudi uveljavljajočih se avtoric_jev, s čimer predstavlja najboljši pregled aktualne literarna produkcije predvsem v Sloveniji, s prevodi pa predstavlja tudi izbrane pisave svetovne literature. Objavljeni teksti so uvrščeni v rubrike, kot so denimo uvodnik, poezija, proza, intervju, esej. Ob rednih rubrikah ima revija tudi nekatere občasne, kot so denimo retrocenzija, knjigogled ali različni tematski bloki. Revija je bila v letu 2023 tudi oblikovno osvežena in prenovljena, tako da vsaka številka na naslovnici predstavi tudi delo sodobnih slovenskih likovnih ustvarjalk_cev.

Z naročnino podprete slovenske literarne ustvarjalke_ce in si zagotovite devet rezin ne samo slovenske literature na izbranem poštnem naslovu.

Cena letne naročnine za Slovenijo je 40 €. Letna naročnina vsebuje vse zvezke revije Literatura v enem letu od datuma naročnine (trenutno devet), začenši s prvim naslednjim zvezkom.

Cena posameznega zvezka je 8 €. Prihranek z naročnino je 44 %.

Prenovljena revija Literatura – že 35 let osrednji slovenski mesečnik za književnost – redno v vašem poštnem nabiralniku. Lahko tudi kot darilo!