Glasovanje: izberi finalista Urnih zgodb!

Vsak avtor zgodbe, ki je bila kot ena od zmagovalnih posameznega kroga objavljena na spletu, se lahko s spletnim glasovanjem poteguje za sodelovanje v finalu, četudi je vmes že izpadel!

Finalisti, ki so se v finale prebili iz obeh polfinalnih krogov, so Anja CimermanAna Marija GarafolRobert KuretDano Ličen. Za skok v finale po ovinku pa se potegujejo še Ada Černoša, Lara Paukovič, Mirjam Lan, Patrik Holz, Ana Marija Garafol, Domen Babič in Katja Rade.

 

Koga bi radi videli v finalu? Glasujte za svojega favorita! Glasovanje poteka do vključno 10. junija 2014.

[poll id=”2″]

Bodi udeležen. Sodeluj. Prijavi se na novice.
Pogovor o tekstu

Pripiši svoje mnenje

Sorodni prispevki
 • Mikropolitike branja

  Branje je uveljavljanje svobode in soustvarjanje boljše družbe. Tako kot ima pisec_ka pravico do svobode govora v svojem pisanju, tako ima bralec_ka pravico do izbire pri svojem branju. Ta pravica je neodtujljiva, vendar pa družba vanjo na najrazličnejše načine posega, da bi bolj ali manj neposredno narekovala okus.

  Na 6. Prepišnem uredništvu bomo predstavili nove knjige; bralci_ke bodo predstavili_e svoje vtise na 10-minutnih predavanjih; improvizatorji_ke se bodo na duhovit način lotili_e založniških vprašanj; avtorji_ice Prišlekov bodo brali_e v intimnih domačnih okoljih in pripovedovali_e svoje zgodbe.

  V tednu Prepišnega uredništva bodo knjige iz programa LUD Literatura naprodaj po sejemskih cenah.

  Za Prigrizke in napitke bodo poskrbeli Domača peka, Vina Ščurek, Vina Fedora, Vinska klet Vidmar, Tektonik kraft pivovarna. Pomagala sta nam še DPG in Riso Paradiso.

  Prepišno uredništvo omogoča Javna agencija za knjigo RS.

 • Prednovoletno druženje

  Obrat divja. Para se vije. Leto se obrača. Samo še vrtljaj nas loči do najpomembnejšega dne tega leta. V petek, 15. 12. 2017, bo literarna para nehala sukati pero in od 20h naprej sukala pete v Vodnikovi domačiji v Šiški. Divje misli v divjih telesih bodo spodbujali Belo smetje, DJ Pascual in Cimermanja. Podmazali bomo tudi surove jezike. Vljudno vabljeni na prednovoletno druženje, ki ga skupaj organizirata LUD Literatura in Divja misel (Vodnikova domačija Šiška). Para se bo vila od pritličja do podstrehe. Zaloga razlogov za druženje se ne bo izčrpala, količine drugih oblik podpore pa so omejene.

 • Priznanje za elektronski medij

  Priznanje za dosežke na področju elektronskega založništva in/ali popularizacije knjige

Izdelava: Pika vejica