Predstavitev Prišlekov

8. 3. ob 11h v Trubarjevi hiši Literature

V četrtek, 8. 3. ob 11h, bo Trubarjeva hiša literature dobila še eno veliko začetnico: Literatura bo predstavila nove izdaje v zbirki Prišleki:

Andrej Medved: Glanum

Ivana Komel: Narekovano iz postelje

Miklavž Komelj: Roke v dežju

Marcello Potocco: Via Francigena

Veronika Simoniti: Hudičev jezik


Knjige bodo predstavljali avtorji in uredniki.

Bodi udeležen. Sodeluj. Prijavi se na novice.
Pogovor o tekstu

Pripiši svoje mnenje

Sorodni prispevki
 • Novinarska predstavitev Stopinj

  Urednici Tina Kozin in Gaja Kos vas vljudno vabita na novinarsko predstavitev novih kratkoproznih knjig iz zbirke Stopinje, ki bo v sredo, 9. maja, ob 12h … →

 • Semifantazijski proekološki zaris tukajšnjosti

  Anja Radaljac

  Mamuti so pomemben roman; pomemben zaradi sproščene nastanitve v medprostoru zajemljivega in nezajemljivega od koder v “prostor zaznave” potiskajo marginalne realije časoprostora kar počno na poudarjeno literarno igriv način, s fragmentiranjem pripovedi, prepletanjem mnoštva pripovednih tokov, vnašanjem elementov fantazijske pripovedi ter “sproščenim pripovedništvom,” ki ni zavezano pripovedovanju “osebnih zgodb”.

 • Odsev: onkraj upa in obupa

  Klemen Kordež

  A tekom strani so se mi najprej zlagoma potem pa vedno hitreje in predvsem očitneje začele odstirati tudi težje dostopne plasti posameznih zgodb, ki so se, ne najdem boljšega izraza, začele zrcaliti in izvijati iz na prvi pogled naključnega popisovanja bolj ali manj vsakdanjih dogodkov.

Izdelava: Pika vejica